Hitna pomoć i policija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Mladić Aleksandar M. (28) poginuo je sinoć na uglu Ulice generala Aračića sa Dragoslava Srejovića. Na nesrećnog mladića naleteo je automobil dok je prelazio ulicu, a vozač se odmah dao u beg. Prema rečima očevidaca, mladić je od jačine udarca završio 10, 20 metara niže, u travi pored stanice.

Prema rečima čoveka ispred čije kuće se desila saobraćajna nesreća, njegov sestrić je bio prisutan kada je mladić stradao.

„Čuo je da je nešto jako udarilo. Odmah je izleteo iz kuće i video dečka da leži u travi pored stanice. Zamislite koliki je to udarac bio kada ga je odbacio 10, 20 metara dalje. Automobil je pobegao, u tom trenutku nije bilo u blizini, ni ljudi, a ni drugih automobila“, priča sagovornik.

Zvonio mu je telefon dok je ležao mrtav

Prema rečima ovog čoveka, njegov sestrić je prišao mladiću, okrenuo ga na bok i odmah pozvao hitnu i policiju.

„Kada je hitna pomoć došla, mogli su samo da konstatuju smrt. Dok je telo nesrećnog mladića bilo na pločniku pored njega je bio mobilni telefon koji je sve vreme zvonio, neko ga je zvao“, kaže on.

Kritičan pešački prelaz

Inače, na istom mestu pre dve godine stradala je žena, kada je na nju dok je prelazila ulicu takođe naletelo vozilo. Uprkos saobraćajnim kamerama koje regulišu saobraćaj 50 metara više, kao i semaforima ovaj potez, kako navode građani Karaburme je rizičan.

Bonus video: Saobraćajna nesreća u Sarajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare