Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U ulici Kralja Milutina odigrala se prava drama kada je vozač automobila navodno fizički napao motociklistu nakon što ga je ovaj upozorio da vozi u suprotnom smeru.

Prema rečima očevidaca objavljenim na storiju Instagram stranice moj_beo_grad, haos je nastao kada je vozač automobila ušao u ulicu u kontra smeru, blokirajući saobraćaj. Nakon što je desetak vozila negodovalo zbog zastoja, jedan od motociklista prišao je vozaču i kulturno mu skrenuo pažnju na prekršaj.

PROČITAJTE JOŠ

„Kralja Milutina. Čovek je ušao u suprotni smer. Kada je deset auta negodovalo što ne možemo da prođemo, prišao mu je motorista i sasvim kulturno mu je rekao da nije u pravu. Onda se zaleteo i udario moj auto, pomerio auto. Izašao i stavio motoristi pištolj u slabine i udario ga po kacigi. Motorista je krenuo a ovaj ga je pojurio i na raskrsnici sa Krunskom ga je sustigao i uzeo mu je motor pa su krenuli da se jure Krunskom“, navodi se u objavi Instagram stranice moj_beo_grad.

FOTO: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Kako se dodaje u objavi, policija je došla nakon 20 minuta i dali su izjave.

Ipak, na sledećem storiju pomenute Instagram stranice motociklisti je upućen apel da se vrati na lice mesta kako bi policiji dao detalje.

Šta se dalje dešavalo, još uvek nije poznato, a za sada o ovom događaju nema zvanične potvrde.

BONUS VIDEO: Pljačka kafića u Bulevaru kralja Aleksandra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare