Vid Dinjaški Foto: Društvene mreže

Vid Dinjaški (25) iz Novog Sada nestao je 3. oktobra na Beogradskom keju, a porodica na čamcima upravo pretražuje Dunav, potvrdio je njegov otac Marko.

Kako nam je objasnio, u potrazi trenutno učestvuje samo porodica, a svim srcem se nadaju da ga neće pronaći u reci. Kako kaže, devojka sumnja da je skočio u Dunav.

„Mi smo tu od jutros, pretražujemo, ali se nadamo da nećemo naći. Nemamo nikakvu potvrdu, to su samo naše spekulacije. Njegova devojka je pomislila da je možda to uradio. Nadamo se da nije i da ćemo ga naći na nekom drugom mestu“, objasnio je otac, piše Telegraf.

Pročitajte još:

Podsetimo, poslednji put Vid je kontakt sa devojkom imao putem telefona, porukom u 20:41 sati. U 1 sat ujutro devojka se vratila u zajednički stan i nije ga zatekla. Od tada se ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke.

Njegova majka Ana Vrbaški jutros se oglasila i putem Fjesbuka i apelovala na sve građane da pogledaju oko sebe, ne bi li ga videli negde.

„Nemamo nikakvih novosti. Mnogo ljudi nam se obratilo sa željom pomogne u potrazi za Vidom. Molimo vas da, ako imate vremena, pogledate oko svog doma, u svojoj ulici, na putu prema poslu ili prodavnici, lica prolaznika. Ako šetate Kameničkim parkom ili prirodom pored Dunava, po Fruškoj gori, obratite pažnju da li je Vid negde oko vas. Hvala vam“, napisala je Ana Vrbaški.

Vid je visok 180 cm, težak 70 kg, ima braon oči i kosu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar