Foto: Instagram/serbialive_beograd

Meštani beogradskog naselja Altina proteklih dana žive u strahu zbog mlađeg muškarca za kog veruju da im obija stanove, a za ovaj slučaj saznalo se kada je jedna devojka na društvenim mrežama objavila snimak ovog muškarca u trenutku kada joj je u 3.00 ujutru upao u stan koji se nalazi takođe na Altini. Slučaj je, kako tvrdi, prijavila policiji, a prema istim informacijama, još nije uhapšen.

Buru na mrežama i informaciju da se beogradskom naselju Altina pojavio muškarac koji uznemirava meštane, objavila je jedna od njegovih žrtava na društvenim mrežama. Kako je navela, muškarac se prošle godine doselio iz Smedereva i počeo da presreće devojke na ulici.

„Mene je konkretno više puta zaustavio i tražio mi broj telefona, raspitivao se kod komšija i u prodavnici u kraju gde živim i došao mi je na stan da se upozna. Rekla sam mu da nisam zainteresovana više puta i neko vreme me nije dirao. Priče po komšiluku su glasile da to radi i drugim devojkama, ženama, i da targetira ženske osobe koje žive same i da obija stanove, nađena mu je i oprema za obijanje od strane par komšija koje su ga pratile jer je nekolicina stanova bilo obijeno ali ništa nije moglo da se dokaže“, navela je korisnica društvenih mreža.

Kako je pojasnila, otišla je u hotel u kom boravi sa majkom, da zamoli vlasnike da mu skrenu pažnju, da je ostavi na miru.

„Ona mi je rekla da se on samo udvara! Nisam ništa tada prijavila. Pre par dana, tačnije 30.11. u tri ujutro psi su me probudili, imam ih tri, jer su čuli da se nešto dešava kod vrata i kad sam ušla u hodnik, vrata su bila otvorena, bio je mrak, on je stajao jednom nogom u mom hodniku i tada je pokucao i rekao da mu je stan izgoreo i da mu zovem taksi. Bio je mrak u zgradi i u prvi mah sam pomislila da je zaista neko od komšija i krenula po telefon, kad sam upalila svetlo i videla da je on shvatila sam onako bunovna i da su vrata bila otvorena i da je on u pitanju“, priča ova žena.

Tada joj je, kako kaže, tražio broj telefona i ona je počela da viče, nakon čega je pobegao.

„Zvala sam policiju, došli su, sastavili zapisnik i otišli. Pričali su sa vlasnicima hotela ali nisu išli kod njega iako sam im rekla gde živi. Nisu se zadržali ni pet minuta kod njih, pa sam ja oko 4.00 otišla sama, rečeno mi je da oni nemaju uvid u to ko kod njih živi i da ih to ne zanima. Policija je rekla da mora da sam ostavila vrata otključana i da je verovatno došao jer mu se sviđam”, zaključila je.

Potom je na istoj stranici, Serbia Live Beograd, objavljena i fotografija na kojoj mu se jasno vidi lice.

„Pozdrav, ovaj dečko što je upao devojci u stan je isti onaj koji je objavljen u grupi Altina Info na Fejsbuku pre tri dana, gde je rečeno da je ujutru između 8.00 i 9.00 pokušao da preskoči i uđe u nekoliko dvorišta u Ulici vojni put, ali su ga psi sprečili, čak koliko vidim i isti duks ima! Oprez svima“, navodi se na objavi.

Redakcija portala Nova.rs uputila je jutros Ministarstvu unutrašnjih poslova pitanja o tome da li je ova osoba identifikovana i da li su ovi slučajevi prijavljeni, međutim do zaključenja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Bonus video: Nezapamćen zločin u Skoplju – da li je Vanja mogla da se spasi?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare