MUP Srbije objavio je večeras snimak hapšenja četvorice osumnjičenih za ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta (23), akcija je izvedena bez greške, a kod jednog od osumnjičenih policija je pronašla pištolj koji nije stigao da upotrebi.

Na snimku, objavljenom na Instagram nalogu MUP Srbije, vide se teško naoružani pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP), koji sa šlemovima na glavama i pancirnim prslucima upadaju u nekoliko objekata i hapse četvoricu osumnjičenih.

Pročitajte još:

Radi predostrožnosti prvi policajac u ekipi za hapšenje nosio je balistički štit, kako bi zaštitio sebe i kolege u slučaju da neko od meta potegne oružje i počne da puca. U jednom trenutku se na snimku vidi kako iz sobe izlazi mladić, dok se policajci penju uz stepenište. Ipak, brzo je shvatio šta se dešava, prvo je digao ruke, a onda legao i „zauzeo položaj“ za hapšenje, sa rukama na leđima.

Na snimku se vidi i kako je kod jednog pronađeno oružje, pištolj koji se nalazio u futroli, koji srećom i po policajce i po tog osumnjičenog nije stigao da potegne.

Ranije večeras ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da su uhapšene četiri osobe, dok se za petom traga, koje su osumnjičene za ubistvo Zorana Uskokovića zvanog Mali Skole 30. januara 2021. godine u beogradskom naselju Miljakovac.

Uhapšeni su N. Ž, (45) koji se sumnjiči da je vođa ove kriminalne grupe kao i njeni pripadnici M.K. (38), A. D. (31)  i V.B. (39) a traga se za A. N.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za ubistvo u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar