Roditelji brojnih učenika koji pohađaju Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u kojoj je jutros učenik Kosta K. (14) ubio najmanje šest osoba, još nemaju informacija o svojoj deci. Jednog oca reporteri Nova.rs zatekli su uplakanog ispred "Tiršove" gde, kako nam je rekao, pokušava da se informiše o stanju dece. Za stravičan zločin, kako nam je kazao, roditelji su saznali kada je jedan od roditelja navodno ušao u školu i zatekao telo radnika obezbeđenja i dve učenice.

„Saznali smo tako što je otac jedne devojčice ušao u školu, on je zatekao jeziv prizor, video je čuvara mrtvog i dve devojčice kako leže jedna preko druge. Najbolja drugarica mog deteta je jedna od žrtava, to su sve naša deca“, kaže u razgovoru za Nova.rs otac kog smo uplakanog zatekli ispred klinike u Tiršovoj.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Moj sin je bio u učionici kada su se čuli pucnji. Izleteo je iz učionice, svi su mislili da je petarda, a kada je shvatio da neko puca, pretrčao je preko cele škole do drugog razreda gde mu je bila mlađa sestra. Upao je na njen čas, rekao joj je odmah krene za njim. Učiteljica se prvo bunila, ali su ubrzo shvatili šta se dešava, pa su sva deca izvedena“, ispričao je otac za Nova.rs.

Kako nam je pojasnio, najveći problem je sada to što pojedini roditelji uopšte ne znaju ništa o svojoj deci.

Kako smo ranije objavili, prema nezvaničnim informacijama našeg portala, najmanje je osmoro mrtvih, a među njima su školski čuvar i učenici.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Učenik Kosta K. (14) koji je počinio krvavi pir, a potom pokušao da pobegne sa lica mesta, priveden je.

Bonus video: Preminula učiteljica koju je upucao učenik (14), podlegla povredama u Urgentnom centru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar