Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Vesna K. (62) iz Beograda je ubijena, a njen bivši partner D. J. je izvršio samoubistvo u Vranju. Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio u kući Vesnine porodice u selu Vrtogoš kod Vranja kada je Vesna došla kod svoje majke da joj pomogne uoči slave.

Stravičan zločin zaprepastio je meštane sela Vrtogoš kod Vranja. Sve se odigralo u ranim jutarnjim satima u porodičnoj kući Vesnine majke u kojoj Vesna inače nije stanovala.

„Čuli smo da je došla kod majke, da su pripremale slavu pošto naše selo proslavlja Presvetu Bogorodicu. Nisam čula da se nešto desilo, samo smo videli policiju ispred kuće“, ispričala je jedna meštanka i pojasnila da Vesnu poznaje, ali da je nije viđala u poslednje vreme. Za Vesnu kažu da je bila jedna pristojna žena, koja je vodila miran život i da im nije poznato da je imala neke probleme.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bivši je upucao iz pištolja

Kako su policija i tužilaštvo uspeli da rekonstruišu do sada, Vesnu je ubio bivši partner ispalivši više hitaca u nju.

„Reč je o D. J. iz Jagodine koji je ispalio dva hica iz pištolja u svoju bivšu partnerku, a potom počinio samoubistvo“, kazao je izvor Nove.rs upoznat sa ovim slučajem. Njihova tela su nađena u utorak ujutru oko 7.00 sati, kada je i pozvana policija.

I komšije sa kojima su razgovarali reporteri beogradskih medija su potvrdile da za razliku od ubijene žene, njenog bivšeg emotivnog partnera nisu poznavali. Nisu ga viđali u selu, a po registarskim tablicama na njegovom automobilu su zaključili da je iz drugog grada. Tu informaciju je kasnije u svom saopštenju, potvrdilo i Više javno tužilaštvo u Vranju, rekavši da je D. J. iz Jagodine.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Ne znam šta je moglo da se desi da neko presudi onakvoj ženi“, kazala je jedna komšinica za „Blic“.

U kući u kojoj su se dogodili ubistvo i samoubistvo u utorak je satima trajao uviđaj, a ulaz u objekat je bio obezbeđen policijskom trakom.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju su saopštili da su tela bivših partnera odmah poslata na obdukciju, kojom će biti utvrđeni uzroci smrti.

Bonus video: Uviđaj u Knjaževcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare