Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U Sjenici se pre dva dana u kasnijim večernjim satima, oko 22:30 časova, dogodila masovna tuča u kojoj je više njih napalo jednog mladića.

Prema rečima izvora, sve se dogodilo oko 22:30 časova na ulici u Sjenici, i to za vreme održavanja festivala koji se u ovom gradu održavao od 1. do 4. avgusta.

Izvor kaže i da, dok je trajala svirka, grupa momaka napala je mladića, jurili su za njim i potom mu naneli strašne povrede, udarajući ga i rukama i nogama, dok je on nepomično ležao na zemlji.

„Mladić iz Novog Pazara pokušao je da spreči raspravu između grupe momaka iz Sjenice i grupe momaka iz Novog Pazara, ali u jednom momentu ga je jedan od njih udario pesnicom. Kada je momak hteo da se skloni, napadači su pošli za njim i pretukli ga“, ispričao je za Kurir jedan od očevidaca.

Nakon prijave, policija je ubrzo izašla na lice mesta, a privedene su dve osobe. Za ostalim učesnicima se intenzivno traga.

Protiv obojice uhapšenih podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje, a jednom od njih je određeno je zadržavanje do 48 časova.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru, a nakon detaljnog ispitivanja aktera, znaće se više informacija o tome šta je dovelo do incidenta, kao i to ko su ostali učesnici tuče.

VIDEO: Akcija MUP – zaplena marihuane i hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar