Na Fejsbuk nalogu "Live from Greece" objavljena je informacija da su muškarac i žena iz Srbije sa dvoje dece nestali u Grčkoj i zatražena je pomoć svih koji nešto znaju o njihovom kretanju.

Na Fejsbuk nalogu „Live from Greece“ objavljena je informacija da su u Grčkoj nestali muškarac i žena iz Srbije i njihove dve ćerke. U objavi se navodi da su to Aleksandar Joksić i Snežana Stamenković sa dve ćerke koji su u nedelju krenuli na Tasos.

Pročitajte još:

– Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni – navodi se u apelu. Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli.

Foto: Facebook/Live from Greece/Ana Nikolic

– Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave. PS. Postoji mogućnost da se Aleksandar preziva Joksimović, a ne Joksić, jer smo dobili dva apela sa različitim prezimenima – piše na grupi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar