Foto: Facebook

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Đura N. (23) zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) iz automatske puške "kalašnjikov". Đura N. je priznao krivično delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta kada je pucao na Vuka J., a potom iznenadio sve u prostoriji pričom o tome kako je pronašao oružje.

Kako je ispričao osumnjičeni, pušku i kesu s municijom je našao pre oko godinu dana šetajući u blizini manastira Fenek. On je to potom odneo kući, a nakon zločina je pušku bacio u šumi u kojoj se krio.

Vuk Jolović Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, kako je naš portal ranije preneo, osumnjičeni je na saslušanju priznao krivično delo.

Pročitajte još:

Rekao je da su ga ranije tog dana ubijeni, njegov rođeni brat i još jedan njihov prijatelj maltretirali i prebili, ali je uspeo da pobegne kući.

Kasnije su tukli i njegovog oca, a tokom večeri došli su mu ispred kuće gde su tukli i njegovog brata.

Plašio se da mu ne diraju i majku, jer je čuo da oni sve redom maltretiraju u tom kraju, pa je uzeo pušku iz svoje spavaće sobe i krenuo ka Vuku i ostalima. Nakon pucnjave, koje se ne seća, seo je u svoj „golf 4“ i pobegao u šumu do Progara gde se krio do predaje.

Smatra da su ga Vuk i ostali maltretirali jer je „partizanovac“, dok su oni, kako je rekao, navijači neke navijačke grupe „Crvene zvezde“.

BONUS VIDEO: Interventna jedinica sa štitovima obezbeđuje mesto 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar