Foto: Facebook/Hasredin Fehratovic

U večernjim satima 9. avgusta, na ulazu u Sjenicu, na lokaciji Pašino Brdo, dogodila se užasna saobraćajna nesreća koja je zavela u crno porodicu Fehratović iz Novog Pazara. Nesreća se dogodila nešto posle 21 sat, kada je Dženan Korać, vozeći svoj “mercedes”, u pokušaju preticanja kolone vozila, direktno udario u “audi” u kojem se nalazila petočlana porodica Fehratović koja se vraćala iz Sarajeva.

Na licu mesta, život su izgubili Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka Taira. Dženaza za njih obavljena je 10. avgusta u selu Murovce kod Novog Pazara, gde su rodbina, prijatelji i komšije ispratili svoje najmilije na večni počinak.

Pročitajte još:

Istog dana, u Sjenici je klanjana dženaza i za Dženana Koraća, vozača “mercedesa”, koji je preminuo usled zadobijenih povreda.

Nažalost, tragedija porodice Fehratović postala je još veća 15 dana kasnije, kada je u Kliničko-bolničkom centru Kragujevac, nakon borbe za život, preminula i srednja ćerka Hasredina Fehratovića. Ova mlada devojka, čije srce je prestalo da kuca daleko prerano, bila je poznata po svojoj vedrini i ljubavi prema životu. Njeni prijatelji i poznanici pamtiće je kao nasmejanu i plemenitu, uvek spremnu da pomogne drugima.

Porodični poznanik, koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je:

„Ovo je nezamisliva tragedija za sve nas. Njena smrt je bila neočekivana i bolna, kao da smo izgubili dio sebe. Bila je dete koje je donosilo svetlost u živote svih oko sebe, i ova bol nikada neće nestati“, rekao je.

Porodica Fehratović, koja je u kratkom vremenskom periodu izgubila troje najmilijih, suočava se s neizrecivom tugom. Datum dženaze za ovu mladu djevojku bit će naknadno objavljen, a zajednica nastavlja da pruža podršku i saosećanje ovoj porodici u najtežim trenucima, piše Sandžak danas.

Bonus video: Teška saobraćajna nesreća u Salakovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar