Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Iz jednog nekorišćenog lokala u Kragujevcu danas su, nakon dojave policiji, otklonjene dve ručne bombe, koje su uništene na poligonu, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Kragujevačkoj policije prethodno je prijavljeno je da je na nekorišćenom lokalu u Daničićevoj ulici razbijeno staklo na izlogu i da se unutra najverovatnije nalaze dve eksplozivne naprave.

Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na lice mesta, obezbedili ga i ustanovili da se u unutrašnjosti lokala nalaze dve ručne bombe, nakon čega su o svemu obavestili Više javno tužilaštvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Preduzete su sve bezbednosne mere i procedure, a Četa za protivdiverzionu zaštitu Posebne jedinice policije Policijske brigade PU za grad Beograd je bezbedno uklonila ova eksplozivna sredstva i transportovala ih na poligon gde su i uništena.

Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

BONUS VIDEO: Bombaški obračun narko klanova na Cetinju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar