Mesto pucnjave Foto: N. Kovačević/Danas

Petorica mladića uhapšeno je sinoć u okolini Bajine Bašte zbog sumnje da su učestvovali u jučerašnjoj tuči i pucnjavi u Užicu, potvrđeno je za Nova.rs.

Prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, sva lica koja su uhapšena su iz kriminogene sredine, a do sukoba je došlo najverovatnije zbog trgovine narkoticima.

„Sa jedne strane je bio Filip Ž. iz Sevojna, sa još četvoricom momaka iz Bajine Bašte, dok su sa druge strane bila braća Aleksandar L. i Milivoje L. Između njih je prvo izbila tuča u kojoj su korišćene i drvene palice. Kako su dvojica braće tom prilikom zadobila višestruke teške povrede, Aleksandar L. je izvadio pištolj i pucao pri čemu je ranio Filipa Ž.“, navodi izvor iz istrage za naš portal i dodaje da je Filip Ž. bežeći od Aleksandra uleteo na zadnje sedište policijskog automobila.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema našim informacijama, uhapšen je jedan od braće, kao i četvorica pomoćnika Filipa Ž.

„Svi su negirali izvršenje krivičnog dela, pa im je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Užicu odredio zadržavanje do 48 sati“, dodaje naš izvor.

Filip Ž. i braća Aleksandar i Milivoje L. su hospitalizovani u užičkoj bolnici.

„Filip Ž. je zadobio povredu od metka u lakat, dok su braća imali teške povrede glave“, rečeno je za Novu iz ove ustanove.

Podsetimo, u Užicu se juče u periodu oko 13 časova dogodila pucnjava u kojoj su najmanje tri osobe povređene.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar