Foto: Privatna arhiva

Dušica S. uputila je preko društvenih mreža očajničku poruku za pomoć, plašeći se za svoj i život dece posle divljačkog napada njenog bivšeg supruga.

M. B. uhapšen je danas po hitnom postupku, nakon što ga je njegova bivša supruga iz Kraljeva prijavila zbog pretnji smrću koje je dobila od njega, a koje joj je preneo desetogodišnji sin, objavila je ona na svom Tviter nalogu.

Njemu je prvobitno određena zabrana prilaska i komuniciranja do 48 sati u odnosu na decu i nju, nakon čega je mera i produžena, a potom i preinačena u pritvor. Povodom njegovog hapšenja oglasila se i sama žrtva brutalnog nasilja, koja je očajno molila za pomoć nadležnih, iz straha za sopstveni, a i život njihove dece.

„Hvala vam svima, ljudi. Bez vas bih sigurno bila samo brojka. Hvala i novinarima na koje ste me uputili. On je danas uhapšen po hitnom postupku. Šta će biti dalje, ne znam. Ovim putem želim da ohrabrim sve koji trpe bilo kakav oblik nasilja da javno istupe“, napisala je Dušica.

Kako je nesrećna žena ispričala u potresnoj ispovesti za portal Nova.rs, najviše se plaši za svoju decu.

„Sve je počelo tog 26. oktobra, odnosno dan ranije. Mi smo razvedeni i bivši suprug insistirao je da vidi decu iako nije bio za to predviđen dan. Nisam to dozvolila jer je mlađi sin morao da uči i sprema se za školu, a ja sam imala poslovni sastanak“, rekla je Dušica za Nova.rs i dodala:

„Dok sam bila na sastanku, dete me zvalo i reklo da ga otac zove i da želi da ga vidi. Moje kolege su bile prisutne tu i jedan od njih ponudio se da krene sa mnom, ali sam mu ja rekla da će sve biti u redu i da se ništa neće dogoditi, ali se dogodilo“.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar