Na desetine stanara zgrade u Bulevaru maršala Tolbuhina u šoku su nakon stravičnog požara koji je jutros progutao kafić u njihovoj zgradi, a vatra je potom krenula da se širi i na stanove.

Kako za Telegraf.rs svedoči jedna stanarka, majka troje dece, ona je prvo osetila dim, ali nije u prvim trenucima shvatila da je vatra u njihovoj zgradi.

„Zatvorila sam prozore da dim ne ulazi, a onda sam ugledala plamen. Zgrabila sam decu i izleteli smo napolje“, svedoči za ovaj portal.

Žena koja ima stan na 1. spratu takođe je ostala u šoku kada je shvatila da plamen guta sve oko njih.

„Prvo dim, i kroz prozor vidim gori kafić, a onda vidim i automobil u plamenu. Sreća, ja sam svoj parkirala malo dalje“, priča nam stanarka koja je i dalje u šoku.

Požar je zahvatio i više stanova u zgradi, ali u ovom trenutku nije poznato kolika je materijalna šteta.

Poziv vatrogascima je stigao u 6.21 časova, a već u 6.25 su prve ekipe bile na terenu. Iako je materijalna šteta ogromna, najvažnije je da nema povređenih i ljudskih žrtava.

Foto: N1

Uzrok požara se još istražuje, a vatrogasci iz predostrožnosti dugo nisu dozvoljavali prilaz objektu koji je bio u plamenu. Iz lokala su iznesene i plinske boce, kako bi se sprečila eksplozija.

Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta, stanari sada sa policijom proveravaju kakvo je stanje u njihovim stanovima, kako bi znali da li je bezbedno da se vrate unutra.

Foto: N1

Saobraćaj u ovom delu ulice je obustavljen, pa su zabeležene gužve na ovom području.

Bonus video: Požar na Novom Beogradu, izgoreo kafić Prajm

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar