Ubistvo na Novom Beogradu Foto:Jovan Mladenović/Nova.rs

Lelu S. (55) ubio je u sredu emotivni partner Nikola L. u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, a potom izvršio samoubistvo. Kako saznajemo, nesrećna žena je nasilnika tri puta dosad prijavila za nasilje i svaki put su mu izricane hitne mere.

Stravičan zločin dogodio se u sredu, a kako saznajemo, Lela i Nikola su iz Požarevca. Lela se pre nekoliko meseci doselila u Beograd, dok je ubica došao kobnog dana kada se zločin dogodio.

Ovo nije prvi put da nesrećna žena trpi nasilje i već je napadača nekoliko put dosad prijavljivala nadležnim organima.

Ubistvo na Novom Beogradu Foto:Jovan Mladenović/Nova.rs

„Nesrećna žena je tri puta dosad prijavljivala Nikolu L. za nasilje i svaki put dosad su mu bile izrečene hitne mere. Ona se nedavno odselila za Beograd, dok je Nikola iz Požarevca došao u sredu, tog dana kada je počinio gnusni zločin“, kaže izvor Nova.rs.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se ubijena Lela sklonila kod majke u stan, kako bi se spasila od nasilnika.

Podsetimo, kobnog dana ubica je došao u stan žene i sa vrata krenuo da se svađa i napada je.

Ubrzo je fizički nasrnuo na nju, a prema nezvaničnim informacijama, sin nesrećne žene je istrčao iz stana u nameri da pozove pomoć. Za to vreme, ubica je nasmrt izbo nožem Lelu, a zatim izvršio samoubistvo. Tela je zatekao sin nesrećne žene, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt po dolasku na teren.

VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za falsifikovanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare