Ana Ličnik, nestala u Beogradu foto: Društvene mreže

Ana Ličnik (34) nestala je 24. marta kada je poslednji put viđena kako izlazi iz autobusa broj 23 na Vidikovcu, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Njen bivši suprug, Ivan Janjić, već više od pet meseci živi u dubokoj neizvesnosti i moli sve ljude koji imaju bilo kakve informacije da odmah obaveste policiju.

Prošli su meseci, a dosad se nije pojavio nijedan trag koji bi ukazao na to šta se Ani Ličnik kobnog dana desilo.

„Ana još uvek nije pronađena, a policija nema nikakve informacije o njoj. Iskreno, ne znam da li se i dalje radi na njenom slučaju. Svakim danom se nadam da će se bar neko javiti i reći da ju je video, ali kao da je potpuno nestala. Voleo bih da je živa, ali iskreno sumnjam da je tako, previše je vremena prošlo i ne znam šta se moglo dogoditi. Neverovatno je da je samo nestala i da već toliko dugo nema nikakvih tragova ili informacija o njoj“, kaže Ivan.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Naš sagovornik ističe da je više puta bio u policiji kako bi dao izjavu, kao i da je prošao poligrafsko ispitivanje.

„Uradio sam sve što su od mene tražili u nadi da ću je pronaći. Saslušan je i muškarac s kojim se čula neposredno pre nestanka, ali ne znam šta je s njim. Možda je i dalje na slobodi, a nemam pojma gde bi ona mogla biti. U kakvom god da je stanju, samo želim da saznam šta se desilo s njom“, zaključuje Ivan.

Šta se dosad zna?

Nestanak Ane javnost pomno prati već mesecima. Ceo slučaj isplivao je u javnost kada je Anin bivši suprug isričao da je njegova bivša supruga nestala nakon što je prodala stan u kom je živela. Kako je rekao, jednog dana zazvonio mu je telefon i javila se nepoznata osoba koja je ispričala da je pronašla torbu sa Aninim ličnim stvarima i njegovim brojem telefona. Bivši suprug odmah je slučaj prijavio policiji, pošto se Ana nije javljala.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ukoliko vidite Anu Ličnik ili imate neke informacije koje bi mogle pomoći u potrazi odmah pozovite 192 ili javite na broj 061 102 95 83.

BONUS VIDEO: Prva nestala osoba u sistemu „Pronađi me“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare