Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs, Facebook, Shutterstock

Sandra M. K. (32) preminula je u kući partnera Dragana M. (40) u Negotinu, nakon što joj je dao deo svoje metadonske terapije. Kako saznaje Nova.rs, ova mlada žena odranije je poznata nadležnim institucijama kao uživalac narkotika, a prema rečina našeg sagovornika, preminula žena imala je težak život od najranijeg detinjstva.

Osumnjičenog je negotinska policija uhapsila zbog činjenice da je krajem juna meseca dao deo svoje metadonske terapije Sandri koja je ubrzo, nakon korišćenja, preminula.

„Sve se dogodilo 30. juna ove godine. Dragan je obavestio policiju i Hitnu pomoć da Sandra ne diše, nakon čega je naložena obdukcija kao i DNK veštačenja. Tek sada, kada su stigli rezultati toksikologije, ustanovljeno da je Sandra preminula usled trovanja metadonom i drugim supstancima. Dragan je tog dana podigao svoju metadonsku terapiju, a ona nije bila na toj terapiji“, navodi izvor našeg portala.

Foto: Facebook

Prema njegovim rečima, Sandra M. K. je nadležnim organima poznata od najranije mladosti.

„Ona je sa 14. ili 15. godina registrovana kao zavisnik od narkotika. Zapravo, ona je jako mlada bila žrtva trgovine ljudima, odnosno njen tadašnji partner koji ju je navukao na heroin ju je i podvodio muškarcima za novac. Tada je kao maloletnica veštačena, gde je ustanovljeno da je ona emocionalno željna porodice i majke, koja u tom trenutku nije želela da čuje za nju. Njoj je bila potrebna pažnja i roditeljska ljubav, a kao naivno dete dospela je u ruke pogrešnih ljudi. Više puta je osuđivana kasnijih godina. Tragična je sudbina te žene“, navodi naš sagovornik.

Otac je pronašao

Prema saznanjima našeg sagovornika, prošle godine nesrećnu ženu spasio je otac kada se predozirala.

„Prošli put joj je život spasio otac, kada ju je pronašao u besvesnom stanju, nakon što je uzimala metadon od drugog lica. Tada je taj čovek, koji je bio na metadonskoj terapiji, uhapšen i osuđen na sedam godina zatvora zato što joj je omogućio uživanje narkotika“, kaže naš izvor.

Podsetimo, Dragan M. (40) uhapšen je zbog sumnje da je omogućio uživanja opojnih droga Sandri S. K. (32), u kući u kojoj živi u Negotinu. On se tereti da je deo svoje metadonske terapije dao ovoj ženi koja je ubrzo, nakon korišćenja, preminula.

Njemu je po nalogu Višeg suda u Negotinu određen pritvor, a na saslušanju je negirao delo koje mu se stavlja na teret.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar