Foto: Facebook

Mladić Dejan Fazlija (25) iz Kruševca preminuo je od posledica teških povreda koje mu je 26. avgusta nožem naneo otac N. U. (50), nakon čega je izvršio samoubistvo. Dejan je pronađen dva dana nakon napada, kada je već iskrvario nasmrt u pomoćnom objektu nedaleko od mesta napada, a njegova porodica i prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da je kobnog dana došlo do verbalne rasprave između oca i sina, nakon čega je otac potegao nož i ubo Dejana direktno u srce. Nesrećni mladić je zatim pobegao u nameri da se skloni od oca nasilnika. Njegova porodica pokušavala je da ga pronađe, zbog čega su čak uputili i apel na društvenim mrežama o nestanku.

Policija je tek 28. avgusta policija pronašla njegovo telo i to u šupi u jednoj kući, koja je bila prazna. On je iskrvario nasmrt.

#related-news_1

Dejanova sestra, A. F, na društvenim mrežama oprostila se od njega sa dve fotografije i uz potresnu poruku.

„Moj anđele lepi… Neka ti je laka crna zemlja. Ljubi te sestra i voli“, napisala je ona, a ispod njene objave ređali su se potresni komentari.

U Kumanovskoj ulici u Zemunu dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Tuga sestro, tuga. Ode moj Deja, duša moja. Ne mogu da verujem da ga nema. Još uvek čekam da se pojavi odnekud i da me lupi po glavi, kao i uvek što je radio. Neka mu je laka crna zemlja. Moje saučešće za našeg brata Dejana“, napisao je prijatelj.

Ubijeni Dejan biće sahranjen sutra na Novom groblju u Kruševcu.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako je za portal Nova.rs ispričala Dejanova sestra, A. F, mladić je pobegao nakon napada i nisu mogli da ga pronađu.

„Nisam baš u stanju da pričam, trenutno spremam bratu sahranu. Dogodila se svađa između Dejana i njegovog oca, a mog očuha, nakon čega je on izbo Dejana. Moj brat se tada sakrio, jer nije želeo da se svađa. Potom je pobegao od kuće, nismo znali gde se nalazi, ali nažalost su nam javili da je preminuo. Očuh se obesio, posle napada“, rekla je za Nova.rs sestra ubijenog mladića.

Drug namestio sastanak?

Inače, ubijeni Dejan nije živeo u istoj kući sa ocem. Rođaci ove porodice ispričali su za beogradske medije kako je tačno došlo do napada, odnosno da je mladić zapravo namamljen u kuću.

„Pre nego što se sve to izdešavalo, Dejan je sedeo sa kolegama na poslu koji su mu bili kao porodica, žalio se na oca i na ono što preživljava od njega, samo je rekao da više ne može da izdrži i da će on i po cenu života završiti sve, ali će mu majka, koja je proživljavala isti pakao, biti bezbedna. Kolege su ga molile da se posle posla ne vraća kući te večeri i on je otišao kod druga da prenoći”, ispričala je rođaka za Kurir.

Foto: Profimedia.rs

Kako je rođaka rekla za beogradske medije, kobne večeri Dejana je pozvao drug i pitao da se nađu. Dejan nije ni slutio da će taj drug povesti i njegovog oca.

„Možda taj drug nije znao da će ga otac ubiti, ali on je namestio njihov susret. Dovezao je Dejanovog oca na tu lokaciju, a onda je došao i Dejan”, rekla je ona.

Ubrzo je došlo do rasprave, nakon čega je Dejana nožem napao otac.

Bonus video: Ubistvo policajca u Loznici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare