FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ bg

Devojčica (15) upucana je jutros iz vazdušne puške u blizini Kalemegdana, nakon čega je prevezena u bolnicu. O celom slučaju oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je naložilo policiji da prikupi sve informacije o pomenutom slučaju.

Devojčica je krenula u školu, a u prvom trenutku nakon što je ranjena pomislila je da ju je u nogu udarila loptica. Nekoliko sekundi kasnije primetila je krv.

Ona je potom hitno prevezena u Tiršovu, a tužilaštvo i policija rade na rasvetljavaju svih okolnosti, odnosno ko je pucao iz vazdušne puške.

„Dežurni javni tužilac naložio je vršenje uviđaja mesta izvršenja krivičnog dela, utvrđivanje identiteta NN izvršioca koji je iz vazdušne puške pogodio devojčicu u predelu butine. Devojčica je prevežena u UDK Tiršova gde čeka operaciju s obzirom da je zadobila prostrelnu ulaznu ranu. Nakon što zrno metka bude izvađeno biće izuzeto radi potreba daljih veštačenja. Takođe, naloženo je izuzimanja kamera video nadzora, utvrđivanje identiteta eventualnih svedoka i preduzimanje svih drugih potrebnih radnji“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Istraga je u toku.

VIDEO: Uhapšen muškarac koji je gađao jajima učesnike skupa Kreni-promeni u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare