Foto: Miljana Isailović/Nova.rs: Facebook

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za danas je zakazano saslušanje Alekse Milojevića, osumnjičenog za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu.

Njegovo saslušanje je zakazano u podne.

Osumnjičeni je nakon hapšenja na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom.

Foto: Društvene mreže

Milojević se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem – lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83).

Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša.

#related-news_0

Podsetimo, Miloš Milojević (81) njegova supruga Sarajevka (83) i njihov sin Predrag (60) likvidirani su sa po jednim hicem iz lovačke puške ispaljenim u njihove glave. Zbog ovog zločina uhapšen je Predragov dvadesetdovogodišnji sin Aleksa koji je, se sumnjiči da je u njihovoj porodičnoj kući u ulici Branka Cvetkovića u Knjaževcu izvršio trostruko ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, tela ubijenih prebačena su u niški Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije koja je potvrdila saznanja uviđajne ekipe, da su sve troje ubijeni hicem u glavu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar