Žena S. R. (50) pronađena je mrtva sinoć u svom stanu u Ulici Borivoja Stevanovića u beogradskom naselju Medaković 3, na opštini Voždovac. Kako nezvanično saznajemo, policiju i hitnu pomoć pozvao je njen nevenčani suprug, koji je prijavio da je zatekao suprugu u stanu i da nije davala znake života.

Policija i hitna pomoć su po dolasku na telu žene uočili brojne povrede, među kojima su bili i podlivi i posumnjali su da je u pitanju nasilna smrt.

Suprug je priveden, a telo nesrećne žene prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, kako bi bio utvrđen tačan uzrok kući.

PROČITAJTE JOŠ:

Komšije ubijene žene su u neverici i za Nova.rs kažu da su je često viđali sa nevenčanim suprugom, te da nije delovalo da među njima postoji nekih problema.

„Znam tu ženu, često sam viđao nju i njega kako šetaju zajedno, gotovo stalno su bili zajedno. Nju sam baš dobro znala, njega malo slabije. To je njen stan i tu živi najmanje deset godina. On je dolazio tu kod nje, nikada ranije nisam ni čuo niti primetio da je bilo među njima nekakvih problema, nije im policija dolazila na vrata, ni ona se nije požalila da ima bilo kakve probleme sa partnerom. Te kritične večeri bio sam kod kuće, gledao sam utakmicu Francuska-Holandija, ali nisam čuo ništa neuobičajeno, a moj stan se nalazi neposredno do njihovog. Nije bilo nikakve dreke, vike, niti buke. Delovali su kao skladan par, uopšte mi nije jasno šta se dogodilo“, kaže za Nova.rs jedan od komšija iz zgrade.

Ubistvo u naselju Medaković Foto: Nova.rs

Većina ljudi iz okolnih zgrada kažu da su ubijenu ženu i njenog partnera često viđali zajedno. On je, navode, imao malo dužu kosu i bradu.

Po rečima jednog od stanara, taj sprat u višespratnici u Ulici Borivoja Stevanovića je, kako se čini, „malerozan“.

Ubistvo u naselju Medaković Foto: Nova.rs

„U stanu pored kog se sinoć dogodilo ubistvo za vreme bombardovanja ubijena je neka baba, toga se sećam. Na neki način ova zgrada je baksuzna, ali ipak niko nije očekivao da će se dogoditi ovakav zločin“, kaže jedan od stanara zgrade.

BONUS VIDEO: Kuća gde se dogodilo bratoubistvo u Čačku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare