Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Opet se u Aleksincu dogodio užas kada je 28. avgusta jednom starcu (90) svinja pojela pola glave, nakon što je preminuo pored obora. Načelnik Hitne medicinske pomoći u Aleksincu, Nenad Marković je potvrdio da nesrećni slučaj dogodio.

„Nalaz s obdukcije je merodavan za takve slučajeve, a u ovom je čovek bio sam kada mu je pripalo teško. Jeste svinja koju je čuvao to učinila, ali svakako moramo da sačekamo nalaz obdukcije„, rekao je doktor Marković.

„Svinje su bile puštene, nije im mnogo trebalo“

Direktor Opšte bolnice doktor Goran Vidić, rekao je skoro nisu imali takav slučaj, a da se poslednji put tako nešto dogodilo pre par meseci.

Pročitajte još:

„Čovek kome je svinja pojela pola glave je živeo sam u mestu Stara Poljana. To je neka vrsta zaseoka kada se pređe brdo Brđanka. On je čuvao svinje pored obora i tada je preminuo. Svinje su bile puštene i nije im mnogo trebalo da krenu da ujedaju preminulog čoveka. U blizini nije bio niko, a slučajno je otkriveno tek dan kasnije“, rekao je izvor Kurira o ovoj strašnoj sceni.

Krajem juna su se zbila još dva slučaja ujeda svinja oko Aleksinca gde je jednom čoveku otklonjen testis, a jedna žena je zadobila teške telesne povrede.

Bonus video: Teška saobraćajna nesreća kod Salakovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare