Foto: Facebook

Svetislav S. (19) koji je u utorak poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kobišnica kod Negotina, a u kojoj je nastradala i njegova trudna supruga Andrea R. (17) upravljao je vozilom bez vozačke dozvole.

Kako se saznaje, nije imao vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju, a automobil marke „mini moris“ pozajmio mu je drug.

Pročitajte još:

„Naložena je obdukcija, koja je juče obavljena. Čekaju se rezultati“, navodi izvor.

Lekari pokušavali da spasu bebu

Kako je ranije pisano, trudnica je poginula na licu mesta, dok je Svetislav bio hospitalizovan.

„Povređena trudnica nije davala znake života i hitno je prevezena u Hitnu službu. S obzirom da je bila u sedmom mesecu trudnoće, lekari su uložili sve napore da spasu bebu ali nažalost, bezuspešno“, rekla je ranije dr Aleksandra Paunović, načelnica Hitne službe u Negotinu.

Njen vanbračni suprug S.S. (19) je, kako ističe dr Paunović, na licu mesta davao znake života ali je, nešto kasnije, u Hitnoj službi podlegao povredama.

„On je po dolasku lekara hitne službe davao znake života na terenu i takođe je hitno prevezen u Hitnu službu. Uz sve mere reanimacije, podlegao je povredama. Verovatno usled traume i glave, vratne kičme i grudnog koša mladić je preminuo“, dodaje dr Paunović.

Kako se saznaje, trudnica je odmah prebačena u operacionu salu, gde su lekari pokušavali na sve načine da sačuvaju bebu. I pored napora doktora, devojčica je rođena mrtva. Kako objašnjavaju doktori kod ovakvih slučajeva prvih nekoliko minuta je presudno za spašavanje bebe.

Telo mlade trudnice i povređenog mladića su iz automobila izvlačili vatrogasci, piše Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar