U Kumanovskoj ulici u Zemunu dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Danas je u selu Tubići kod Kosjerića došlo do jezivog incidenta kada je O. J. (33) ranjen vatrenim oružjem, a kako se nezvanično saznaje, u njega je pucao njegov stric.

„Čuli smo da je O. J. ranjen, sedeo je sa stricem i pričali su, očigledno je došlo do neke svađe, ko zna šta se tu stvarno izdešavalo, pa je ovaj pucao“, kaže izvor nezvanično za Kurir.

Povređeni mladić je odmah prevezen u užičku bolnicu, doktori za sada navode da je van životne opasnosti, a njegov stric je priveden nakon pucnjave.

Inače, kako saznajemo, ranjeni muškarac je postao poznat široj javnosti kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen snimak dok obučen u mantiju pravoslavnog sveštenika, O.J. peva škakljiv tekst.

„Da li umre il’ se rodi, meni uvek isto godi… Krstim, venčam i opevam, svi kukaju, a ja pevam“, peva on i dodaje „pope svrći, danas nema nikog kućiii“.

Nakon toga se oglasila i Eparhija žička saopštivši da se pomenuti muškarac lažno predstavlja kao sveštenik.

„Obaveštavamo javnost da se izvesni O. J.iz sela kod Kosjerića lažno predstavlja na društvenim mrežama kao pravoslavni sveštenik pojavljujući se u svešteničkom odjejanju (službenom odelu/mantiji). On je svojim neprimerenim ponašanjem i skaradnim pesmama, imenovani naružuje dostojanstvo Crkve i sveštenstva dovodeći javnost u zabludu. Naglašavamo da nije reč o pravoslavnom svešteniku, već o licu koje se lažno predstavlja kao sveštenik. Zbog toga će protiv njega biti preduzete pravne i kanonske mere“, naglasili su iz Eparhije.

Međutim i pored upozorenja, on je nastavio sa istim ponašanjem.

Bonus video: Akcija MUP – zaplena marihuane i hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare