Nikša Terzić, Kostadin Terzić, Zvezdan Terzić i Svetozar Mijailović Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ni mesec dana nakon što su Kostadin i Nikša Terzić, sinovi generalnog direktora FK "Crvena zvezda" Zvezdana Terzića, koji su bili u pritvoru zbog prebijanja fudbalskog menadžera, pušteni su na slobodu, Uroš Janković nije saslušan u tužilaštvu, saznaje Nova.rs. Sa druge strane, pojedini svedoci saslušani su juče u tužilaštvu.

Prema našim saznanjima, Uroš Janković je dostavio dokumentaciju o sprečenosti da da iskaz.

„Svedok oštećeni još uvek nije ispitan, dostavio je dokaze da je zbog zdravstvenog stanja sprečen“, navodi se iz Drugog tužilaštva za Novu.

Uroš Janković (levo) u društvu Sergeja Milinković Savića, Foto: Privatna arhiva/Vijesti.me

Kako nezvanično saznajemo, u četvrtak su svoje iskaze dali svedoci, odnosno očevici događaja.

„Svedočili su jedan taksista i jedan od prijatelja oštećenog menadžera. Treći očevidac se nije pojavio, pa će biti naknadno pozvan“, kaže naš izvor.

Foto:Nova.rs

Podsetimo, napad se dogodio 17. oktobra ispred lokala brze hrane na Voždovcu, a Terzići su privedeni dva dana kasnije. Kostadin i Nikša Terzić, sinovi Zvezdana Terzića, pušteni su iz pritvora 16. novembra na slobodu.

Oštećeni fudbalski menadžer trebalo je da bude saslušan 14. novembra, ali se nije pojavio. Osim Jankovića, još uvek nije saslušan ni fudbaler Adam Marušić, koji je kobne večeri bio u društvu Jankovića.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Tokom istrage je saslušana i majka fudbalera Marušića koja je kobne večeri bila sa sinom i Jankovićem.

Izvor Nova.rs iz istrage ranije je za naš portal naveo da je navodno motiv ovog sukoba problem između Jankovića i generalnog direktora Zvezde, Zvezdana Terzića, koji je nastao 2022. godine.

Uhapšeni Nikša Terzić agent BIA

Inače, jedan od uhapšenih Terzića, Nikša, zaposlen je u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA), dok drugom, Kostadinu, nije strano kršenje zakona.

Kostadin je pre nekoliko godina privođen u Crnoj Gori, zbog napada na čuvara gradilišta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare