Foto: Jose HERNANDEZ Camera 51 / Shutterstock

Telo Srbina (44) pronađeno je u subotu 10. avgusta u jednom stanu na grčkom ostrvu Krf, gde je nedavno otišao na odmor.

Kako se saznaje, iako se prvobitno posumnjalo, nije u pitanju nasilna smrt, već je čovek preminuo nakon što je progutao pet paktića droge, a pretpostavlja se da je u pitanju kokain.

Pročitajte još:

„Srbin je bio na odmoru na Krfu, iznajmio je stan 7. avgusta. Međutim pronađen je mrtav u jednoj od prostorija. Policija je odmah izašla na lice mesta, a nakon uviđaja, telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti, s obzirom na to da na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja“, pišu grčki mediji.

Kako dalje navode, nakon urađene obdukcije, ispostavilo se da muškarac nije preminuo prirodnom smrću, već je progutao pet paketića supstance u prahu, bele boje, težine 83 grama, za koju se pretpostavlja da je u pitanju kokain.

Veštak, takođe, navodi da su u organizmu Srbina pronađeni i tragovi drugih psihoaktivnih supstanci.

„Plastična pakovanja nisu bila u potpunosti zatvorena kada ih je muškarac progutao, zbog čega su organi počeli da natiču, a takođe su doveli do toga da se pojavi i tečnost u plućima, nakon čega je nastupila smrt“, rečeno je za medije, nakon čega se dodaje da je slučaj preuzelo Tužilaštvo za narkotike.

BONUS VIDEO: Zaplena 8,5 kilograma kokaina u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare