Zoran V. (21) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je ubio oca Petra S. (56) u kući komšije, u selu Bosut kod Sremske Mitrovice. Kobnog dana, Zoran je s ocem došao kod komšije Nemanje Kovačevića (49), da bi ubrzo izbila stravična svađa, a potom i krvoproliće.

„Tog dana mi je bio rođenadan, u pola jedan su upali mrtvi pijani. Ja njegovog oca znam godinama. Primio sam ih unutra, a bili su pijani totalno.. Ja sam počeo da se tresem, oni su se počeli svađati, ne znam šta se potom desilo.. Sklonio sam sa astala dva noža i sekiru sam ubacio u pušnicu i pobegao kod druga. On je njega tukao sa svim što je bilo na astalu. Sve je izlupano“, kaže naš sagovornik.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nesrećni čovek je još uvek potresen zbog svega što se dogodilo.

„Njegov sin je došao pre mesec dana kod njega, rekao je da će mesec dana biti kod njega. Šta je s njim, ne znam..“, kaže čovek koji je još uvek u šoku.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Inače, ubijeni Petar S. živi nekoliko metara dalje od našeg sagovornika.

Ubijeni Petar je bolovao od mentalnih bolesti, ali meštani sela navode da nikada nije pravio probleme.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Kada ga uhvate te njegove bubice, ode u „Lazu Lazarević“ sam. Dobije terapiju, ali nije pio lekove, već je utehu pronašao u alkoholu. Prema svima je bio dobar, nikada nikakvu opasku nije imao“, navode meštani.

Pročitajte još:

Podsetimo, zločin se dogodio juče, a sumnja se da je Zoran V. u tuči zadao više udaraca pedesetšestogodišnjem ocu u predelu glave i tela, koji od zadobijenih povreda preminuo.

BONUS VIDEO: Uviđaj na pumpi u Rušnju posle ubistva Ranka Eskobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar