Hapšenje akcija Armagedon
www.mup.gov.rs

Sedamnaestoro osumnjičenih, kojima se na teret stavlja da su falsifikovali diplome i prodavali ih, zatim zloupotreba položaja i udruživanje radi vršenja krivičnih dela, saslušano je u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal. Njih osmoro je priznalo krivicu.

„Javno tužilaštvo za organizovani kriminal u odnosu na 17 osumnjičenih preduzima određene dokazne radnje u krivičnom postupku i to protiv Mirka Nikolića, Nebojše Grujića, Viktora Stojkovića, Lidije Ristić Stojković, Sanje Borović, Nebojše Petrovića (pripadnici prve organizovane kriminalne grupe), Rajka Bojovića, Alekse Bojovića, Biljane Despotović, Dragana Gojovića, Ilije Doskovića, Zorana Velanca, Saše Komlenovića, Miodraga Bojovića, Miomira Pavlovića, Sonje Kujović i Brankice Đurišić (pripadnici druge organizovane kriminalne grupe) preduzima određene istražne radnje“, saopštilo je tužilaštvo.

Pročitajte još:

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela falsifikovanje isprave, zloupotrebU službenog položaja i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Na saslušanju je osmoro osumnjičenih priznalo izvršenje krivičnog dela, sedmoro osumnjičenih se branilo ćutanjem, dok je dvoje osumnjičenih negiralo izvršenje krivičnog dela.

Javni tužilac za organizovani kriminal je nakon saslušanja predložio sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu da se u odnosu na devetoro osumnjičenih odredi pritvor.

BONUS VIDEO: Zaplena droge na graničnom prelazu Gradina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar