Foto: Facebook

Slađana P. (28), S. M.(25) i maloletni mladić (17), koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Dejana P. (33) iz sela Klokočevac nadomak Majdanpeka, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu , nakon čega im je produžen pritvor do 30 dana.

Svo troje su uhapšeni zbog krivičnog dela teško ubistvo.

„Saslušani su, Sađana P. supruga ubijenog Dejan P. u svojoj odbrani negirala je umešanost u zločin, kao i da je suprug maltretirao, tukao nju i decu, što će dalje biti predmet dalje provere. S. M., koji je bio najbolji drug ubijenog Dejana, i maloletni sedamnaestogodišnji maldić priznali su svoja krivična dela. Inače , za četvrtak , 12. oktobar zakazana je ekshumacija tela ubujenog Dejana P. s bzirom na to da nakon ubistva na zahtev supruge i brata nije urađena obdukcija, a sve u cilju dodatnih analiza neohodnih za sporvođenje dokaznog postupka“, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Podsetimo, Slađana P. (28), S. M.(25) i maloletni mladić (17) osumnjičeni su da su 5. avgusta u kasnim večernjim satima, krvnički ubili drvenim drškama od lopata i palicama Dejana P. iz Klokočevca kada se vraćao iz druge smene sa posla, a potom njegovo telo ubacili u terensko vozilo, polili benzinom, zapalili i gurnili niz liticu u blizini atarskog puta. Nakon hapšenja, pali su na poligrafskom ispitivanju u Policijskoj satnici u Majdnapeku, nakon čega su priznali zločin.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar