Foto: Društvene mreže

Kuća strave u Knjaževcu u kojoj je Aleksa Milojević juče iz puške ubio oca, babu i dedu sablasno je pusta dan nakon stravičnog zločina. Policijska traka je na ulazu u dvorište i još jedna na ulazu u kuću u kojoj su juče nasilno ugašena tri života. Osim policijske trake o masakru svedoči i velika krvava mrlja ispred kuće.

Policija je juče ceo dan forenzički obrađivala mesto zločina do večernjih sati, kada su tela ubijenih izneta iz kuće.

Govorio je da ne može više

Reporter „Blica“ zatekao je u ulici sestru od tetke ubijene S.M. koja je ispričala da je Aleksa govorio da ne može više da podnese život u kući.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

„Aki je govorio da ne može više da podnese da ocu daje silne lekove, da ih daje dedi na silu, jer odbija, baba ga je držala jer nisu mogli bez njega. On ih vodi kod lekara, nabavlja šta treba, vozi babu do pijace da kupi šta treba, baba je govorila da će mu dati pare, šta god hoće, samo da ostane pored njih. Njemu se smučilo. Otac nije kako treba, deda nije kako treba, baba ga drži, ne mogu da žive bez njega. On je bio sposoban. On je savršeno dobar da nema boljeg. Stalno je radio. Celu zimu je radio na veštačkom snegu, kad mu baba da nešto da kupi on ode, donese račun. Nikad nije hteo njen dinar da uzme da potroši za sebe. On je govorio ja mogu za sebe da zaradim, koliko meni treba. Baba ga držala da ne ide nikud. Njemu je već prekipelo nešto mu se smučilo“, ispričala nam je ona.

Kako kaže, Aleksa joj se stalno žalio da ne može da izdrži, da mu je stvarno došlo glave.

„Tražio je stan negde da se udalji. On je svakog dana podizao dedu u kolica, on se ukruti, pa se svađa. Mnogo se dete namučilo. Vozi jednog kod doktora, vozi drugog, ne može da im dokaže“, kazala je ona.

Ubica porodice danas pred tužiocem

Podsetimo, zbog ubistva oca, dede i babe Aleksi Milojeviću (22) iz Knjaževca juče određeno zadržavanje zbog krivičnog dela teško ubistvo.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Glavni javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru koji je i obavio uviđaj planirao je da obavi saslušanje osumnjičenog tokom današnjeg dana ukoliko policija uspe da sačini krivičnu prijavu i prikupi sve potrebne priloge.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se juče popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca (60), babu (83) i dedu (81).

Mladić je posle trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti. Telo oca je pronađeno u hodniku, dok je babu i dedu ubio dok su gledali televiziju u dnevnoj sobi.

„Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima“, navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Bonus video: Izjava komšinice Knjaževac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare