Kovilj i Noa Milivojev Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Screenshot/TikTok/noa.diva

Noa Milivojev (18), za kojom se tragalo 20 dana, nađena je mrtva u četvrtak popodne u stanu u centru Beograda, a zbog njenog ubistva uhapšen je Ognjen D. (33). Reporteri Nova.rs razgovarali su sa rođacima porodice, koji su neutešni zbog ubistva Noe.

Rođaci ubijene devojke, koje smo zatekli u Kovilju odakle je Noa, ističu da su uznemireni zbog svega što se dogodilo. Navode da su roditelji Noe trenutno u Beogradu, da im je sve ovo jako teško palo, pogotovo Noinom bratu blizancu.

Kovilj Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ističu da Ognjena D. znaju i da su Nou upozoravali na njega.

„Bili su zajedno manje od godinu dana. Noa je bila zaljubljena u njega, svi smo joj govori da nije za nju i da ga ostavi. Tukao ju je i maltretirao psihički i fizički. Navukao je na narkotike. Ona je bila odlično dete, dok je nije uništio bila mu je dobra.. Onda ju je odbacio“, neutešno govori Noina tetka za Nova.rs.

Kovilj Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ističe da je najveći propust napravila policija jer nije krenula odmah da traga za ubijenom devojkom.

Pročitajte još:

„Najveći propust napravila policija, majka je više puta prijavljivali nestanak. Oni su čekali da prođe 48 sati..“, kaže tetka.

Podsetimo, za ubijenom devojkom tragalo se više od dve nedelje, tačnije Noi Milivojev se trag izgubio 17. juna je nestala u Beogradu. Njena porodica je prijavila nestanak, a od samog početka potraga istraga je vodila ka muškarcu kod koga je kobnog dana krenula tiktokerka.

Ognjen D. je zbog toga i saslušan u policiji, a kako je porodica ranije rekla za Nova.rs, on je tvrdio da Noa nije došla tog dana kod njega. Ipak, policija je pomno pratila svaki potez osumnjičenog. Naknadno, osumnjičeni je priznao zločin i odveo policiju do tela.

Osumnjičeni bi sutra trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

VIDEO: Stravičan zločin u Pančevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare