Stanovnici Knjaževca u šoku su nakon što je danas dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević u ovom mestu ubio oca, dedu i babu.

Brat ubijene žene kaže da je ova porodica živela veoma mirno.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

„Deda, to jest moj zet je pre tri-četiri godine oboleo od demencije i imali su ženu koja ga je pazila“, kaže za Nova.rs Pera Nikodijević.

I komšije ove porodice još uvek ne mogu da dođu sebi.

Izjava komšinice Knjaževac
Foto: Nova.rs/video

„Kolima sam se vraćala sa posla, kada me ja zaustavila komšinica i uplakana mi je rekla da je Aleksa pobio svoje ukućane. Došla sam ovde da kažem mojima. Nikada ništa nisam primetila, on je dečko za primer. Pet puta prođe ulicom i pet puta nam se javi. Uvek nam je nudio pomoć kad je neka radna akcija“, kaže za Nova.rs komšinica porodice Milojević.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Njen otac, sa druge strane, kaže da su bolesni bili samo ubijeni otac i deda Alekse Milojevića.

„On je bio super dečko. Radio je privatno. Nisam čuo pucnje, gledao sam TV. Da nije moja ćerka došla, ne bih ni znao. Aleksina majka se preudala i odavno ih napustila“, kaže Marko Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu. On je potom uhapšen.

Kako je Nova.rs već objavila, osumnjičeni nije osuđivan, niti je registrovan kao izvršilac bilo kog dela.

“Dvadesetdvogodišnji Aleksa Milojević izvršio je danas popodne trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu, svoga oca, dede i babe. Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svoga dede. Lice je lišeno slobode i priznalo je delo, a policiji je izjavio da nije mogaoviše da se brine o njima”, rekao je Dačić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare