Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnjem ročištu svedočile su snaja optuženog Milica Marjanović, i Lenka Đorđević, inače vaspitačica Jane, ćerke osumnjičenog.

Sledeće suđenje zakazano je za 5. septembar za kad su pozvane da svedoče Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice, kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović i tetka pevačice Ljubica Marković.

Pročitajte još:

Današnje ročište počelo je svedočenjem Milice Marjanović, supruge Zoranovog brata, koja je ispričala da u potpunosti ostaje pri svom iskazu, a potom su usledila pitanja.

“Jana nije spominjala da se odvajala od oca. U jednom trenutku, Zoran mi je preko telefona rekao da pregledam fan stranicu Jelene i dao mi šifru. Tu sam videla poruke slobodnijeg sadržaja, eksplicitne, koje su fanovi muški slali. Zoran u tom trenutku nije bio kući, a ne znam da li je on gledao profil”, rekla je Milica.

U Visem sudu u Beogradu nastavlja se ponovljeno sudjenje Zoranu Marjanovicu Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Ona je takođe ispričala da je kasnije šifru od profila dala i policiji.

“Policiji sam takođe ispričala za poruke koje sam videla. Kasnije je sa tog fan profila neko slao poruke Jeleninoj sestri. Nisam imala šifru tog profila i ranije nikada nisam ulazila na taj profil. Ne sećam se ko je tačno bio u kući tada. Kasnije više nije moglo da se uđe na profil”, rekla je ona.

Na njeno svedočenje nadovezao se i Zoran Marjanović koji je rekao da su iz policije rekli da se zapišu sva imena sumnjivih osoba koje su slale poruke, takođe je rekao da je i ranije ulazio na njen profil i da je viđao eksplicitne poruke, ali da ih nije smatrao za ozbiljno, te da je i Jelenin PR imao pristup profilu.

Nakon snajke Zorana Marjanovića, za govornicu Višeg suda izašla je Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane, koja je takođe rekla da ostaje pri iskazu.

Pročitajte još:

“Zoranov otac je u jednom trenutku došao dok sam čuvala malu Janu i odneo neke stvari iz kuće, ali se ne sećam koje tačno. Sa Janom sam pričala uobičajeno, igrale smo se i crtale. Ponašala sam se normalno, nisam znala šta se događa, ponašala sam se kao da je osoba samo nestala privremeno i da će se vratiti. Nisam zapitkivala dete, to nije u opisu mog posla. Janu sam čuvala u vrtiću, dva puta u produženom boravku i jednom u studiju, da je uspavam samo”, rekla je Lenka.

U Visem sudu u Beogradu nastavlja se ponovljeno sudjenje Zoranu Marjanovicu Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Ona je takođe ispričala da je malu Janu čuvala i sledećeg dana.

“Jana jeste bila uznemirena i pitala je za mamu. Dok smo se igrale crtala je travu i sekle smo i ona je rekla: “To je trava gde je nestala moja mama”. Narednog dana smo šetale po parku, a potom smo otišle kod Jelenine majke, da sklonim dete da me bude u haosu. Moja ćerka me pozvala u jednom trenutku i rekla mi da je polomila ključnu kost. Bilo je to jako traumatično za mene, počela sam da plačem. Mala Jana me pitala “Zašto svi plaču? Je l moje mame nema više?“”, završila je vaspitačica.

VIDEO: Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar