Foto:Jovan Maldenović/Nova.rs; Filip Krainčanić/Nova.rs

D. P. (62) ranio je danas suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22) u kući na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a potom je pokušao i ćerku, koja nije povređena. Na terenu je i dalje policija, a motiv ovog strašnog napada nije poznat.

Podsetimo, napad se dogodilo u Ulici Dimitrija Georgijevića Starika, a dve osobe su ranjene. Napadač je nakon napada savladan od strane policije.

Komšije ističu da je napadač i ranije bio problematičan, te da se pre izvesnog vremena sukobio sa komšinicom zbog parking mesta i tada joj je pretio.

Ipak, ništa nije ukazivalo na to da će ovako nešto da se dogodilo.

„Oni su nama prve komšije, bili su penzioneri. On je radio u inostranstvu, nisam siguran da li Rusija ili Ukrajina, tamo je upoznao i svoju suprugu. Ta kuća je nekada bila kuća poznate pevačice. On je, kada se vratio iz Rusije, kupio kuću i doselio se u naš kraj“, počinje priču komšija za Nova.rs.

Ističe da ga neko vreme nisu viđali.

Mesto pucnjave Bežanijska kosa Foto:Nova.rs

„Zvali smo ga Sremac, njegovi su iz okoline Pećinaca. Sećamo se još kad su mu i roditelji dolazili u posetu. Znamo ih sve porodično. Viđali smo ih da šetaju zajedno. Ćerka se bavila atletikom, a sin mu je nedavno završio školu. Čini mi se da je i prošle godine išao u inostranstvo, ali se dugo nije zadržao tamo. Mi smo čuli da mu se supruga razbolela skoro, od tada smo je viđali kako šeta sama, njega nismo videli dugo. Baš smo se pitali šta je sa njima“, dodaje naš sagovornik.

VIDEO: Pucnjava na Bežanijskoj kosi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar