Foto:MUP; Nemanja Jovanović/Nova.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu do sada je saslušano 55 svedoka nakon masakra kod Mladenovca za koji je osumnjičen Uroš Blažić (21).

Kako „Telegraf.rs“ piše, jedan od svedoka tokom istrage opisao je do detalja koliko je hladnokrvo Uroš ubijao ljude.

Pročitajte još:

„On je bio svedok masakra kod Mladenovca. Tvrdio je da je video kako Blažić puca iz daljine u žrtvu, a zatim prilazi i overava ga sa jednim hicem u glavu“, kaže naš sagovornik iz istrage.

Kako bi se potvrdilo ovo svedočenje, tužilaštvo je zatražilo da Institut za sudsku medicinu dostavi povrede koje su zadobili ošećeni. Iz kog oružja su ubijeni, barutne čestice na garderobi oštećenih, kome pripadaju DNK tragovi nađeni na oružju.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Prema informacijama, očekuje se i izveštaj psihijatrijskog veštačenja oca osumnjičenog za masakr i njegovog brata od ujaka koji je tek napunio 18 godina.

Podsetimo, brutalni masakr u mestima Malo Orašje i Dubona dogodio se 4. maja u večernjim satima kada je monstrum Uroš B. iz kalašnjikova hladnokrvno pucao po mladima koji su se okupili u ova dva mesta, kako bi provodili vreme zajedno i družili se.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sve je počelo u kod spomenika kod fudbalskog terena u Malom Orašju gde je Blažić stigao svojim automobilom i zapretio mladima da će ih pobiti ako ne legnu na pod. Kada ga oni nisu ozbiljno shvatili počeo je da ih rešeta, a potom je isti scenario ponovio i u svojoj rodnoj Duboni.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar