Alibunar, nesreća Foto: Printscreen/ Instagram/192_rs

Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas kod skretanja za Alibunar, kada je došlo do sudara automobila i kombija Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, kojim su prevoženi pritvorenici.

Udarac je bio silovit da se kombi prevrnuo na jednu stranu.

Pogledajte snimak sa lica mesta:

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Iako su mediji preneli da je povređeno šest lica, iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija navode da je samo jedno lice zadobilo lake povrede.

„Na putu Pančevo Vršac danas oko 12.30 došlo je do saobraćajnog udesa u kome je učestvovalo službeno vozilo-marica KPZ Pančevo i niko od dva lica lišenih slobode koja su u tom trenutku bila u vozilu nisu teško povređena kako su preneli pojedini mediji. Jedno lice je zadobilo laku povredu u vidu ogrebotine. U vozilu se nalazilo i četvoro zaposlenih (tri pripadnika Službe za obezbeđenje i jedan vaspitač u Službi za tretman) i niko od njih, takođe, nije teško povređen. Sve njih su pregledali lekari i tehničari Hitne pomoći Doma zdravlja u Alibunaru. Svi oni su dodatno pregledani i u zavodskoj Službi za zdravstvenu zaštitu. Na marici je pričinjena veća materijalna šteta, a udes je izazvao vozač putničkog vozila“, navodi se u saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

VIDEO: Stravična nesreća u Bihaću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare