Policeman ilustracija Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Dragan Radojević (39) koji je teško povređen 19. jula u brutalnom napadu na Vračaru u Beogradu, juče je operisan a danas se probudio iz indukovane kome u koju je bio uveden zbog teških povreda i preloma kostiju lica.

Radojević je teško povređen 19. jula uveče u Novopazarskoj ulici na Vračaru, kada je Lazar Timotijević (19), koji je isparkiravao automobil „audi“, kolima zakačio kolica u kojoj je bila beba koju je šetao bračni par Radojević. Dragan je udario rukom po kolima i viknuo: „Pazi dete!“, a tada je Timotijević izašao iz automobila i posle kraće rasprave izbila je tuča.

Pročitjte još:

Lazar Timotijević je nekoliko puta pesnicom u glavu udario Radojevića koji je pao na zemlju, a prema navodima svedoka i tada ga je udario nekoliko puta. Radojević je hitno prebačen u bolnicu, gde je, zbog težine povreda uveden u indukovanu komu.

„Juče je operisan i danas se probudio iz kome. Njegovo zdravstveno stanje je bolje, ali se i dalje nalazi u šok sobi pod nadzorom medicinskog osoblja, jer su u pitanju teške povrede“, izjavio je za portal Nova.rs advokat koji zastupa oštećene u ovom slučaju, Jovan Vukčević.

Lazar Timotijević je nakon napada uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 časova. Njega Prvo osnovno javno tužilaštvo tereti za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda. U međuvremenu je sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu pustio osumnjičenog da se brani sa slobode, uz meru zabrane prilaska i komuniciranja sa određenim osobama.

BONUS VIDEO. Tuča navijača „Crvene zvezde“ i „Partizana“ u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare