Foto: Shutterstock

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenog M.N. (50) iz Pirota zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje, neovlašćeno držanje opojnih droga, ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Njemu se stavlja na teret da je 9. jula, u vidno alkoholisanom stanju, došao do kafića na Novom Beogradu, pretio zaposlenima da će zapaliti lokal, bacao stolice i vikao, vređajući goste, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Po prijavi, na mesto događaja su došli policijski službenici PS Novi Beograd koji su lišili slobode okrivljenog i prilikom pregleda pronašli u džepu opojnu drogu, posle čega je doveden u policijsku stanicu gde je vikao, vređao policijske službenike i pokušao da pobegne iz policijske stanice, u čemu je sprečen.

Okrivljeni je smešten u pritvorsku jedinicu gde je uz upotrebu fizičke snage pokidao dušek i materijalom koji je izvadio iz dušeka pokušao da zakloni nadzornu kameru u prostorijama za zadržavanje.

PROČITAJTE JOŠ

Okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana, dodaje se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar