Foto. TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Muškarac M. S. (64) preminuo je u Urgentnom centru nakon što su ga trojica mladića, od kojih su dvojica maloletnici, brutalno pretukli u napuštenom objektu na Adi Ciganliji, a kako kažu njegovi poznanici on je bio divan i vredan čovek koji je čuvao neke od objekata u blizini.

„On je voleo da je ovde stalno leti. Ima porodicu, ali da se ne bi njima nametao voleo je ovde da bude i spava i usput je čuvao ovde šta je trebalo i od toga zarađivao“, kaže poznanik nesrećnog muškarca i dodaje:

„Drago mi je da su huligani uhapšeni, ne mogu sebi da dođem da neko može iz čista mira tako brutalno da prebije čoveka i još kad shvati da je problem da ne pozove pomoć“.

Prema njegovim rečima, prijatelji misle da su momci hteli da uzmu pedalinu ili da koriste neki od rekvizita za vodu koji stoje tu noću neobezbeđeni.

„Istraga će naravno pokazati šta se stvarno desilo, ali mi mislimo da su oni hteli da koriste nešto od toga, da skaču u vodu, voze pedalinu šta god… I da ih je on upozorio da to ne smeju da rade, a onda je verovatno nastao problem“, kažu poznanici za Kurir.

Jedan od radnika na Adi kaže za Kurir da je mnogo voleo sa M.S. da igra šah.

„Bio je vedrog duha, ali je voleo da se takmiči. Igrali smo stalno šah, jako je pametan taj čovek bio, on je ovde boravio jer je voleo da je leti tu i radio je ovde i tako zarađivao“, kaže prijatelj.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, podsetimo, potvrdio je juče za Kurir da su mladić (19) i dvojica maloletnika (16) uhapšeni zbog ubistva M. S. (64).

Kako se sumnja, oni su u jedan sat posle ponoći 20. avgusta pretukli M. S. u napuštenom lokalu, a M. S. je povredama podlegao 23. avgusta u Urgentnom centru. Prolaznik je pronašao M. S. koji je video da ima povrede glave.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare