Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas je saslušao uhapšenog L.Đ. (27) na okolnosti izvršenja dva krivična dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

„Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, odnosno da je u ponedeljak urestoranu “Theta” na Novom Beogradu svoju emotivnu partnerku – oštećenu S.S. i njenu drugaricu – oštećenu J.B. udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, nakon čega je pobegao sa mesta događaja, a sestri oštećene S.S. – oštećenoj A.S. slao preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca, zbog kojih se oštećena uplašila za svoju bezbednost i bezbednost članova svoje porodice“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti krivičnog delo.

Podsetimo, za ceo slučaj saznalo se nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak devojka koja ima povrede po licu. Ubrzo nakon toga, raspisana je potraga za nasilnikom, kome su juče stavljene lisice.

VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za prodaju droge u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar