Foto: Društvene mreže

Lelu Stojadinović (55) u sredu oko 17 časova nasmrt je izbo partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca koji je potom izvršio samoubistvo.

Od ubijene Lele se opraštaju prijatelji na Fejsbuku.

„Moje bivše koleginice, drage Lele, više nema. Ubijena je u svom stanu u Beogradu. Tuga, tuga, tuga, tuga.. Pokušala je da pobegne od kandži psihopate, ali neuspešno. Počivaj u miru, na boljem mestu. Ovo ovde je očajno, očajno loše“, napisala je Lelina koleginica na Fejsbuku.

Ubistvo i samoubistvo na Novom Beogradu Foto: Nova.rs

Jedna od Lelinih drugarica na svom Fejsbuku je objavila Lelinu fotografiju uz opis: „Shvatih da su mnogi znali šta ova žena preživljava, ali pomoći nije bilo. Ako institucije ne pomognu, niko ne može. Zašto je ona povlačila prijave nasilja? Pa, zato što je nasilnik odmah znao za njih. Pretio je da će joj ubiti sina i ona je tu pretnju ozbiljno shvatala. Zato se vraćala ovom monstrumu. Danas, na sahrani, njen Raško je i rekao da mu je majka spasila život. Njoj, nažalost nije bilo spasa. Ne znam šta je još potrebno da se dogodi, pa da institucije zaštite žene od nasilnika, u ovom slučaju ubice. Zbogom, Lela, neka te anđeli čuvaju, i ti si bila jedan od njih“.

Foto: Društvene mreže

Podsetimo, Nikola Lazarević (45) iz Požarevca, koji je u sredu oko 17 sati nožem nasmrt izbo Lelu Stojadinović (55) na Novom Beogradu pa izvršio samoubistvo, svojim bezumnim činom zaprepastio je sve koji ga poznaju.

Oni koji su ga poznavali kažu da je Nikola za njih bio korektan čovek, oženjen i imućan.

„On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbeđenja. Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo“, kaže jedan šokirani komšija iz Požarevca.

Lelu pretukao pa izbo kuhinjskim nožem

Podsetimo, tela muškarca i žene u stanu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu 15. maja oko 17 sati pronašao je sin (23) ubijene žene. Komšije iz zgrade su ispričale da je Lela došla tu nešto ranije, kako bi pričuvala stan svojoj mami.

„Lelu nismo dobro poznavali, nije živela ovde. Tu joj živi mama, ali je žena otišla u banju, a Lela je došla da čuva stan dok ona nije tu. U sredu je kod nje došao taj čovek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju“, ispričao je komšija i dodao da je Lelin sin ubrzo došao i zatekao jeziv prizor.

„Ispostavilo se da je muškarac prvo pretukao ženu, pesnicama je izudarao, tako da je bila sva modra. Onda ju je iskasapio kuhinjskim nožem i na kraju je sebi zario nož u vrat“, ispričale su šokirane komšije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare