Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/Privatna arhiva

Dženan Korać koji je sinoć poginuo u strašnoj saobraćajnoj nesreći kod Sjenice u kojoj su stradali i Hasredin Fehratović (41) i njegova dvogodišnja ćerka, bio je poznat po bahatoj i bezobzirnoj vožnji, a pre nešto više od dva i po meseca izazvao je takođe saobraćajnu nezgodu na istom mestu.

Iako je istraga o uzrocima nesreća na magistralnom putu Prijepolje – Sjenica koja se dogodila u petak uveče još u toku, kako je nezvanično potvrđeno za portal Nova.rs, uzrok tragedije je nepropisno peticanje.

Dženan Korać, mladi vozač „mercedesa“ pokušao je da pretekne celu kolonu vozila, ali nije uspeo, već je naleteo velikom brzinom na „audi“ u kome su se nalazili članovi porodice Fehratović, koji su se vraćali sa puta iz Sarajeva u Novi Pazar gde žive.

Pročitajte još:

Hasredin Fehratović, vozač „audija“ poginuo je na licu mesta, dok je njegova mlađa ćerka, stara samo dve godine, preminula u bolnici usled zadobijenih povreda.

Foto: Facebook/Hasredin Fehratovic

Još troje ljudi iz „audija“ prebačeno je u bolnicu, muškaarac je zadržan na lečenju u Novom Pazaru, ali su Hasredinova starija ćerka i supruga prebačene u bolnicu u Beogradu, jer su životno ugrožene.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Mladić koji je, po svemu sudeći, izazvao stravični sudar, Dženan Korać, još je davao znake života kada je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru, ali je tamo podlegao povredama.

Da zlo bude veće, mladi vozač iz Sjenice je 30. maja, kako prenosi Sandžak danas, već izazvao saobraćajnu nezgodu, gotovo na identičan način. On je i tada prebrzo vozio automobil i u Ulici Milorada Jovanovića je izazvao lančani sudar kada je naleteo na tri automobila. Njegovo vozio preseklo je banderu. Ali, umesto da mladića to dozove pameti, on je nastavio sa rizičnom vožnjom koja se u petak uveče na Pašinom Brdu završila kobno i po njega, ali i po oca i ćerku Fehratović. 

Foto: Facebook

Korać je važio za bahatog vozača, opasnog po druge ali i sebe, a on nije to ni krio, već se na društvenim mrežama time i hvalio. Tako je objavio i jedan status, od koga se ledi krv u žilama, jer kao da najavljuje tragediju od petka: „Ako me jednog dana ubije brzina, nemojte plakati, jer ja sam se smejao!“, napisao je Dženan Korać.

BONUS VIDEO: Policijski presretač zaustavlja ženu koja je prekoračila dozvoljenu brzinu za više od 100 kilometara na sat

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare