Foto:TANJUG/ NEBOJŠA RAUS/

Policijska službenica K. K. (45) Uprave granične policije uhapšena je zbog sumnje da je sredinom 2019. godine učestvovala u saizvršilaštvu, u krivičnom delu teško ubistvo. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, žrtva zločina je bio Slovenac čiji je nestanak ranije prijavljen.

Policajka K. K. je uhapšena zbog postojanja osnovane sumnje da je sredinom 2019. godine učestvovala u saizvršilaštvu sa P.B. (1988) iz Vrbasa i pomagačem D.S. (1987) iz Sombora u krivičnom delu teško ubistvo.

„Reč je za sada o NN licu, čije je utvrđivanje identiteta u toku, na osnovu uzetog DNK uzorka iz ostatka skeleta pronađenog na mestu izvršenja krivičnog dela. Ostala dvojica osumnjičenih se nalaze na izdržavanju kazne zatvora zbog drugih krivičnih dela. Ovime je rasvetljeno teško ubistvo od pre pet godina”, saopštio je ranije ministar Dačić.

Prema nezvaničnim informacijama Novosti, skelet nepoznatog muškarca pronađen je u jednoj jami pored Monoštorskog puta, nedaleko od Sombora, a sumnja se da je reč o slovenačkom državljaninu.

Sumnja se da je zločin počinio P. B., kome je policijska službenica bila devojka. Navodno, i ona je prisustvovala zločinu. Takođe, utvrđeno je da su posle zločina premeštali telo, koje je sada pronađeno na Monoštorskom putu.

U toku je DNK analiza kako bi se potvrdilo da je reč o Slovencu, čiji je nestanak prijavljen.

Bonus video: Hapšenje zbog pranja novca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare