Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs;:printscreen /YouTube/ KTV - Kohavision

Faton Hajrizi, albanski državljanin za kojim se tragalo zbog ubistva policajca Nikole Krsmanovića i ranjavanja njegovog kolege Vjekoslava Ilića, ubijen je danas u Loznici. Njega su likvidirali službenici MUP Srbije, koji su ga nešto pre toga locirali u napuštenoj fabrici u kojoj se krio, a očevidac Miodrag K. za Nova.rs prepričava kako je izgledala policijska akcija u kojoj je osumnjičeni Albanac likvidiran.

Osumnjičeni za ubistvo policajca je ubijen maltene ispred kuće sagovornika portala Nova.rs. On ističe da je akcija bila dramatična, ali da su, na sreću, policajci uspeli da savladaju napadača.

Loznica policija Foto:Nova.rs

Pročitajte još:

„Video sam ga na kaldrmi, čuli su se pucnji, otprilike 15-ak. Potom sam video kako Albanac pognut trči uz njivu, za njim su išli policajci. Ponovo su se čuli pucnji i tada sam sa terase video kada je pao. Policajci nisu bili sigurni da li je pao ili je pogođen, ja sam im viknuo: ‘To je to, gotov je!'“, kaže za Nova.rs Miodrag, u blizini čije kuće je ubijen Faton Hajrizi, koji je osumnjičen za ubistvo policajca.

„Ponovo sam pogledao pošto je visoka trava, video sam da ne mrda“, kaže ovaj čovek.

Faton Hajziri FotoOMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Prema dosadašnjim informacijama, Hajrizi je pružao otpor i pucao na policajce koji su ga opkolili u napuštenoj fabrici kod Loznice.

VIDEO: Ubijen policajac kod Loznice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare