Muškarac I. G. (33) uhapšen je danas nakon što je u bašti restorana "Snežana" u Knez Mihailovoj ulici, u centru Beograda, nožem ubo P. D. (50), vlasnika pomenutog lokala. Prema dosadašnjim informacijama, napadač je bivši radnik pomenutog restorana, a napadu je prethodila žustra svađa.

Napad se dogodio nešto posle 14 sati u centru grada, a u trenutku napada, povređeni muškarac sedeo je u bašti restorana.

“Muškarac je sedeo u bašti kafića, kada mu je mladić prišao s leđa. Pokušao je da ga ubode u vrat, ali je promašio i nož mu zario u rame”, kaže izvor Nova.rs i dodaje:

Knez Mihailova ubadanje Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

“Ubrzo je nastala opšta panika u bašti restorana, žene su počele da viču”.

Na sreću, u blizini se zatekao policajac koji je odmah stigao. Napadač se najpre nije obazirao na upozorenja policajaca.

Pročitajte još:

Policajac mu je vikao: „Stoj, stoj, policija“, međutim, napadač je nož spustio tek kada je službenik policije izvadio pištolj. Tako je mladić razoružan.

Kako su za Nova.rs ispričali očevici s lica mesta, napadač je u jednom trenutku zapretio i da će sve pobiti. Ubrzo nakon napada na društvenim mrežama pojavio se snimak napada, na kojem se vidi muškarac koji maše nožem.

Knez Mihailova ubadanje Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Prema prvim informacijama, napadač je bivši radnik tog lokala.

Mediji pišu da mu vlasnik navodno duguje nekoliko plata, te da je zbog toga napadač došao naoružan u lokal.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar