Foto:Printscreen/Nova TV

Srđan Janković, jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić u Banjskom polju, doveden je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, a razlog ponovnog saslušanja su dodatna pitanja postupajućeg tužioca zbog, kako je navedeno, nelogičnosti u njegovim izjavama.

Janković je iz policijske marice izveden sa lisicama na rukama i nogama. Na sebi je ima crnu majcu, a u tužilaštvo je ušao pognute glave.

On je do sada tri puta davao izjave.

Podsetimo, na prethodnom saslušanju početkom juna ove godine, Janković je potvrdio je da je kobnog dana bio u tom selu u okolini Bora sa kolegom iz JKP „Vodovod“ Dejanom Dragijevićem, ali i negirao da su njih dvojica tog dana videli Danku Ilić, kao i da su je udarili službenim automobilom. Međutim, ono što je ostalo nezapaženo jesu i tvrdnje osumnjičenog Jankovića da mu je iskaz u polici iznuđen, zbog čega je Više javno tužilaštvo u Zaječaru formiralo predmet.

„Više javno tužilaštvo u Zaječaru je formiralo predmet u vezi okolnosti koje je osumnjičeni Srđan Janković izjavio prilikom saslušanja u ovom tužilaštvu, a vezano za okolnosti saslušanja u policiji“, naveli su za Nova.rs iz VJT u Zaječaru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar