Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu uhapsili su S. B. (21) iz okoline Despotovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila", saopšteno je.

Sumnja se da je on, juče u ranim jutarnjim satima, ušao u otključan „golf“ pedesetogodišnjeg Paraćinca, vozio ga i ostavio u šumi u selu u okolini Paraćina, a potom obio crkvu u tom mestu i ukrao dobrotvorni prilog, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Pročitajte još:

Takođe, protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila jer je, kako se sumnja, iste noći vozio i „opel astru“ dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca, koja je bila otključana i parkirana na ulici u Paraćinu, a potom vozilo ostavio i pobegao.

Protiv S. B. će biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je 27. aprila ove godine koristio vozilo „BMV“ koje je bilo otključano, oštetio ga i ostavio. Policija je pronašla vozilo i vratila ga vlasniku.

Sumnja se i da je, prethodno tog dana pokušao da pokrene i vozi još pet vozila, ali nije uspeo već je na njima načinio materijalnu štetu. Iz dva vozila je, kako se sumnja, ukrao novčanik sa novcem, ručnu lampu i usb kabl zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo krađa.

S. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar