Marihuana Foto:MUP Srbije/PU Niš

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u dve odvojene akcije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su V. T. (45) i N. Ž. (27) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, protiv četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz Niša, osumnjičenog za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, podneta je krivična prijava.

Policija je juče zatekla V. T. u trenutku kada je četrdesetsedmogodišnjaku, kako se sumnja, prodao oko 7 grama marihuane.

#related-news_0

Prilikom pretresa stana V. T. pronađeno je 24 paketića sa materijom za koju se sumnja da je kokain, 11 paketa materije za koju se sumnja da je marihuana i vagica za precizno merenje.

U drugoj akciji, u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije u Nišu, policija je u stanu N. Ž. pronašla 8 paketa materije za koju se sumnja da je kokain, vagicu za precizno merenje, kao i novac u domaćoj i stranoj valuti koji je, kako se sumnja, stečen prodajom narkotika.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

VIDEO: U Mladenovcu i Topoli uhapšeno sedam osoba i zaplenjeno oko 20 kilograma marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare