Foto: Facebook

Muškarac Miloš N. (34) nastradao je rano jutros u saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca kada je, kako se sumnja, automobilom prešao u suprotnu traku i udario u autobus pun putnika. On je poginuo na licu mesta, a povređeno je 37 putnika.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti, a prema prvim informacijama, Miloš N. je prešao u suprotnu traku i tada je došlo do direktnog sudara sa autobusom.

Vozač džipa se kretao iz pravca auto-puta ka Mladenovcu, dok je autobus išao u suprotnom smeru.

Kako je ranije objavljeno, povređeno je 37 osoba. Većina povređenih ima povrede glave, razbijen nos, zube… Ima i nekoliko osoba koji su zbrinuti na ortopetediji zbog preloma kostiju.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačići rekao je danas da je, prema prvim izveštajima saobraćajne policije za nesreću kod Mladenovca, u kojoj je poginula jedna osoba, a više od 30 povređeno, verovatno kriv vozač automobila koji se sudario sa autobusom.

sudaru sa autobusom kod Mladenovca Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Dačić je precizirao da je, prema informacijama koje je dobio od policije, vozač automobila skrenuo u suprotnu traku i udario direktno u autobus.

On je, gostujući na TV Pink, naglasio da je uviđaj još u toku.

sudaru sa autobusom kod Mladenovca Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

„Uvek kada iznesem takvu informaciju moram da kažem da je to informacija koju dobijem od policije. Videče se da li će uviđaj tako to pokazati ili ne“, rekao je on.

VIDEO: Nesreća kod Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare